A FOST RELUATA ACTIUNEA DE DEZINSECTIE IMPOTRIVA TANTARILOR SI CAPUSELOR

A FOST RELUATA ACTIUNEA DE DEZINSECTIE IMPOTRIVA TANTARILOR SI CAPUSELOR

Vremea frumoasă din această perioadă a permis municipalității să reia dezinsecția la sol împotriva țânțarilor și căpușelor, sistată în data de 30 aprilie din cauza ploilor. Astfel, în seara zilei de 4 mai, echipele de dezinsecție au continuat acțiunea de împrăștiere a substanțelor insecticide în zona bulevardului București.
De pe 24 aprilie, de când a început dezinsecția, și până pe data de 30 aprilie, când a fost sistată, echipele au împrăștiat insecticid în zonele Tineretului, Oinac și Bd. București, partea cu Spitalul Județean. Pentru zilele următoare sunt vizate zonele: București, partea cu Parcul Mihai Viteazu, CFR, Centru, Policlinică și Alei. Programate apoi pentru efectuarea dezinsecției sunt cartierele Istru, Obor și zona Steaua Dunării, dar și celelalte zone din oraș.
Ca și în anii precedenți, dezinsecția la sol vizează parcurile, scuarurile și vegetația din jurul blocurilor. Intervalele orare în care se desfășoară lucrările de dezinsecție sunt 6.30 – 10.00 și 18.30 – 23.00.
Reamintim că acțiunea de dezinsecție nu presupune niciun pericol pentru populație, fiind realizată cu substanțe insecticide avizate de Ministerul Sănătății.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul CAINII FARA STAPAN O PREOCUPARE PENTRU MUNICIPALITATE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.